Вільні та корисні
12.10.2023

Ми дуже раді представити Вам нашу новинку - "Вільні та корисні" під авторством Романа Дяжука. Це збірка різних віршів про органічні овочі та фрукти, що приправлена дуже гарними ілюстраціями, які так сподобаються дітям!

Книга "Вільні та корисні" авторства Романа Дяжука є спробою компанії "Дунайський аграрій" популяризувати органічне землеробство. Це видання спрямоване на виховання свідомого покоління українських і світових громадян, які розуміють важливість здоров'я, екології, соціальної відповідальності й майбутнього.

Компанія "Дунайський аграрій" є одним із провідних органічних виробників свіжих овочів, фруктів і зелені в Україні. Вони займаються рослинництвом, тваринництвом, вирощуванням фруктів та овочів, а також переробкою. Землеробство ведуть на 2000 гектарах сертифікованої органічної землі з використанням найкращих практик, що відповідають міжнародним стандартам.

Книга віддзеркалює прагнення автора й компанії до популяризації органічного життя й сприяє розумінню важливості вибору органічної їжі для збереження здоров'я та природи. А також має гарний блакитний зріз!


Каталог