Американець подивився «Капітана Марвел» 116 разів
23.04.2019

     Уродженець Вісконсіна Стів Руппель встановив рекорд для Книги Гіннесса за кількістю переглядів одного фільму: він сходив на 116 сеансів блокбастера «Капітан Марвел». В цілому він переглянув 14 268 хвилин картини.

      Щоб встановити рекорд, Руппелью потрібно було подивитися фільм лише 104 рази, але він вирішив піти далі, щоб в майбутньому йому не довелося повторювати досвід. Щоб ні в кого не виникло питань, він кожен раз фотографувався - наприклад, на тлі постера «Капітана Марвел» - і брав письмові свідчення у інших глядачів, які підтверджували, що він дійсно дивився картину.

      Для досягнення рекорду іноді йому доводилося дивитися «Капітана Марвел» по сім разів на день. Руппель регулярно брав відгули і довгі перерви на обід, щоб встигнути подивитися фільм цілком.

      При цьому Руппель і сам не впевнений, чому вирішив встановити цей рекорд. «Я подумав, що нічого безумніше годі й чекати. Я подумав: це неможливо, - каже рекордсмен. - Я навіть не знаю, навіщо цей рекорд, але через якийсь час я вирішив: "Я повинен спробувати"».

      Вибір випав на «Капітана Марвел» тому, що картини Marvel, як правило, показують досить довго і часто. Руппель подумував встановити рекорд з яким-небудь фільмом студії Disney, адже вони коротші, але в підсумку вирішив, що невпинний спів просто зведе його з розуму.

      Раніше Руппель встановив вже чотири рекорди Книги Гіннеса. Один з них - пробігти напівмарафон в найбільшій кількості футболок.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Смотртите на YouTube.


Каталог