Джордж Р. Р. Мартін розказав про приквел «Гри престолів»
21.11.2018

     Джордж Р. Р. Мартін розкрив перші подробиці спін-оффу серіалу «Гра престолів». За його словами, дія «Довгої ночі» (як поки неофіційно називається приквел) розгорнеться за 5000 років до подій оригінального проекту.

      «Вестерос тоді був зовсім іншим місцем, - говорить письменник. - Ще не було Королівської Гавані. Не було Залізного трону. Не було Таргаріенів. Валірія тільки почала зароджуватися, драконів майже не було, велика імперія ще не була побудована. Ми маємо справу з іншим, набагато старішим світом. Хочеться сподіватися, що це якраз і приверне глядача».

      Згідно з офіційною хронологією, дракони дали про себе знати після Довгої ночі, коли на світ опустилася зима, що тривала ціле покоління. Саме тоді на Валірійскому півострові знайшли вогнедишних ящерів, які довгий час ховалися серед місцевих вулканів. Їх вдалося приручити за допомогою магії, в результаті чого могутність невеликого королівства почала різко зростати. Дім Таргарієнів з'явився багато років потому, після падіння Валірії.

      HBO почали виробництво пілотного епізоду приквела, але проект поки не отримав від каналу замовлення на повноцінний сезон. У першій серії знімуться Наомі Уоттс і Джош Уайтхаус. Глядачі дізнаються, як закінчився золотий вік героїв, як світ поступово занурився в хаос і звідки взялися Білі ходоки.

      Прем'єра восьмого сезону «Гри престолів» відбудеться в квітні 2019 року.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог