«Люди Ікс: Темний Фенікс» стане кульмінацією франшизи
07.04.2019

     Угода Disney і Fox ставить під сумнів найближче майбутнє Людей Ікс: глава «мишачого дому» Боб Айгер ще до офіційного завершення покупки Fox міркував про перетворення франшизи, передачі її під крило Кевіна Файгі та об'єднання всіх героїв Marvel. Таким чином, картина «Люди Ікс: Темний Фенікс», можливо, стане фінальною для цієї франшизи. Режисер і сценарист фільму Саймон Кінберг розповів, що на зйомках передчував такий варіант розвитку подій.

      «З моменту виникнення задуму фільму і написання сценарію, а це було три з гаком роки тому, тобто задовго до угоди з Disney, я відчував, що це буде природна кульмінація циклу фільмів про Людей Ікс. Бо сім'я, яку ви любите і знаєте по всіх минулих фільмах (а з моменту виходу оригінальних частин минуло майже 20 років), піддається абсолютно новим випробуванням. Ви побачите, як вона вперше починає по-справжньому валитися, щоб врешті-решт возз'єднатися».

      Режисер назвав сюжетну арку Темного Фенікса "самою культовою у всесвіті Людей Ікс». На його думку, право повернутися до персонажа, вбитому в фільмі «Люди Ікс: Остання битва», треба було заслужити. Оскільки «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» скасували події «Останньої битви», Кинберг, співавтор сценарію «Днів», виявив бажання заново адаптувати «Сагу про Темного Фенікса» (фанатське позначення серії коміксів, випущених в 1980 році). Цей проект став його дебютом в режисурі.

      Кинберг сказав, що його фільм «створить кінець і можливість нового початку». Офіційний слоган фільму - «Фенікс відродиться. Люди Ікс впадуть». У прокат фільм вийде 6 червня 2019 року.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог