Netflix показав трейлер нового «Мауглі»
15.11.2018

      Netflix скоро покаже фільм «Мауглі: Легенда джунглів», заснований на творах Редьярда Кіплінга. На офіційній сторінці телекомпанії в YouTube вже можна подивитися перший трейлер.

     Історія, яку нам обіцяє Netflix, відома: маленький хлопчик опиняється в джунглях, де дикі звірі виховують його як власну дитину. У якийсь момент Мауглі доводиться повернутися назад в село і з'ясувати, хто ж він - звір чи людина? І чи така вже велика грань між тим і іншим? А люди тим часом вторгаються в джунглі і становлять загрозу для всіх, хто їх населяє. Мауглі належить стати провідником між двома світами - людським і звіриним.

      Режисером проекту виступив актор Енді Серкіс. Цікаво, що прем'єра фільму була призначена ще на 2016 рік, але одночасно з ним вийшла картина студії Disney «Книга Джунглів», також знята за Кіплінгом, а тому продюсери вирішили перенести вихід фільму. Нова дата - 7 грудня 2018 року.

      Щоб дізнатися, що нас чекає, дивіться трейлер. Це варто зробити хоча б щоб насолодитися озвученням в оригіналі: пантеру Багіру озвучив Крістіан Бейл, а тигра Шерхана - Бенедикт Камбербетч. Молодого Мауглі зіграв актор Роен Чанд.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог